Kezdetek

Cégünk, az 1994-es indulásakor még, mint egyéni vállalkozás kezdte pályafutását az akkor a kártevőirtás területén, még kibontakozó verseny szférában. Két évvel később, részben a stabil megrendeléseknek köszönhetően és az egyre több megrendelés miatt, kinőttük a kisvállalkozói potenciált és a továbbfejlődés, növekedés érdekében, 1996 végén, megalakult a jelenlegi
MAX-FORCE Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Miért válasszon minket?

Cégünk, kiemelten fontosnak tartja a már meglévő ügyfeleink mellet, a leendő megrendelők igényeinek megfelelő, minőségi szolgáltatás biztosítását, elsősorban a kártevőirtás területén. A magyar piacon a jelenlegi gazdasági körülmények között a talpon maradásért, ezen belül, a minőségi szolgáltatásért küzdő cégek megbízhatóságát szeretnénk támogatni, valamint a szerződéses szolgáltatások, stabil résztvevője kívánunk lenni, elősegítve a minőségi szolgáltatás hosszantartó biztosítását, ezen a területen is.

Hogyan dolgozunk?

Vállalkozásunk, a megelőzésre teszi a hangsúlyt és profilunkba tartozik Magyarország egész területén a rovar és a rágcsálóirtással kapcsolatos megrendelések teljesítése. A sikeres szakmai munkát, a közegészségügy és a kártevőirtás területén nagy tapasztalatokat szerzett szakembereink segítsége mellett, a megrendelővel fenntartott folyamatos kapcsolatnak és a gyors reagálásnak köszönhetően érjük el.

Bátran állíthatjuk, hogy áraink és szolgáltatásaink minősége, jól megállják helyüket a kártevőirtási és megelőzési szolgáltatást ajánló vállalkozások piaci versenyében és a továbbiakban célunk, a legkorszerűbb irtószerek alkalmazásával, minél nagyobb hangsúlyt tenni a vendéglátó helyeken, társasházakban/irodaházakban megtelepedő kártevők elleni fertőzés megelőzésére.

A velünk partneri, vagy szerződéses kapcsolatban lévő ügyfeleinknek nem csak a rovarirtás korszerű technológiáival szolgálunk hanem folyamatos felvilágosítással és a témát érintő tanácsadással is szívesen állunk rendelkezésére. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az élelmiszert előállító, élelmiszert árusító egységeknek, valamint szállodáknak, iskoláknak, továbbá azoknak az objektumoknak, ahol az egészségügyileg nem kívánatos kártevők megtelepedésének, elszaporodásának veszélye fennáll.

Mivel az egyik alapelvünk a megrendelő korrekt és hatásos kiszolgálása, a szerződés egyik fontos feltétele a minőségi garancia vállalás. A teljesítés során alkalmazott készítmények, a ’Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ által engedélyezett készítmények, melyek az Európai Unióban előirt technológiával kombinálva, megfelelnek a HACCP rendszer előírásainak.